Més notícies

Coneix l'actualitat d'Estiu Enriquit

L’estiu, un bon moment per aixecar la moral d’infants i adolescents

L’expressió aixecar la moral fa referència als efectes positius que un esdeveniment, una situació o una persona té sobre el nostre estat d’ànim. Així, diem que la victòria en un partit, la bona nota en un examen o a la trobada amb els amics ens ha aixecat la moral per expressar que ens trobem millor i més animats.

Cap a un pacte nacional contra la segregació... educativa

És un fet: existeix desigualtat en l’accés i la participació a les activitats de lleure entre la població infantil. L’educació en el lleure no és un luxe, ni ha de ser el caprici d’uns pocs. Al segle actual ha de formar part del dret universal a l’educació, i fer-lo més ample.

Els casals d’estiu: política educativa de primer ordre

Els casals d’estiu configuren una diversitat d’espais i oportunitats educatives, que al nostre entendre ha de ser considerada com a política educativa de primer ordre. Substitueixen i complementen el protagonisme educatiu que durant el curs escolar tenen les escoles i instituts.

6 reptes i 30 solucions de l’Estiu Enriquit

Quins són els principals reptes d’un Estiu Enriquit? Com donar-hi resposta? Com iniciar canviis que ens apropin cap a un estiu enriquit al municipi? Coneix les 30 solucions als 6 reptes de l’estiu que van compartir tècnics i regidors, entitats de lleure i centres educatius a la jornada #EstiuEnriquit.

Com promoure un estiu enriquit des dels barris?

Felipe Campos, Director de l’Associació Educativa Itaca i President de la Xarxa d’Entitats de Lleure i Acció Social de l’Hospitalet ens explica com promoure un estiu enriquit des dels barris. No et perdis l’entrevista.

Estàs impulsant  al teu municipi accions d'estiu enriquit?

 

Comparteix-nos el teu projecte