Més notícies

Coneix l'actualitat d'Estiu Enriquit

A Igualada, l’estiu enriquit es diu Estiuet

La ciutat d’Igualada compta amb un ampli ventall d’activitats de lleure durant les vacances escolars d’estiu: l’Estiuet (activitat pròpia del Departament d’Infància), altres activitats municipals (Escola d’Art i Servei d’Esports) i d’altres, com activitats en equipaments de la Generalitat de Catalunya, entitats de lleure, clubs i entitats esportives, i resta d’escoles d’estiu de la ciutat.

Resum de la jornada: El municipi connectat, la clau de l’Estiu Enriquit

El passat 9 de març de 2022 vam celebrar la jornada El municipi connectat, la clau de l’Estiu Enriquit en el marc de la campanya d’#EstiuEnriquit de l’Aliança Educació 360 que te com a objectiu impulsar l’acció dels governs locals en l’ampliació del dret educatiu durant l’estiu de tots els infants i joves d’una manera equitativa, inclusiva i de qualitat

L'estiu enriquit a Castellar del Vallès, Girona, Salt, Tortosa i Amposta.

Molts ajuntaments d’arreu de Catalunya treballen a fons per eliminar les barreres que posen difícil a molts infants el gaudir d’activitats d’estiu. Per exemple, a Salt, a Castellar del Vallès, a Girona, a Tortosa i a Amposta han implementat una sèrie d’estratègies molt concretes i efectives. Conegueu-les.

L’estiu, un bon moment per aixecar la moral d’infants i adolescents

L’expressió aixecar la moral fa referència als efectes positius que un esdeveniment, una situació o una persona té sobre el nostre estat d’ànim. Així, diem que la victòria en un partit, la bona nota en un examen o a la trobada amb els amics ens ha aixecat la moral per expressar que ens trobem millor i més animats.

Estàs impulsant  al teu municipi accions d'estiu enriquit?

 

Comparteix-nos el teu projecte