Més notícies

Coneix l'actualitat d'Estiu Enriquit

L’estiu ja és aquí!

Comencen les vacances escolars i milers d’infants, adolescents i joves gaudiran, durant algunes setmanes de juliol i agost, d’activitats educatives de lleure en diferents modalitats: colònies, campaments i rutes, campus esportius, casals, activitats comunitàries, pràctica intensiva de disciplines diverses, etc.

A Igualada, l’estiu enriquit es diu Estiuet

La ciutat d’Igualada compta amb un ampli ventall d’activitats de lleure durant les vacances escolars d’estiu: l’Estiuet (activitat pròpia del Departament d’Infància), altres activitats municipals (Escola d’Art i Servei d’Esports) i d’altres, com activitats en equipaments de la Generalitat de Catalunya, entitats de lleure, clubs i entitats esportives, i resta d’escoles d’estiu de la ciutat.

Resum de la jornada: El municipi connectat, la clau de l’Estiu Enriquit

El passat 9 de març de 2022 vam celebrar la jornada El municipi connectat, la clau de l’Estiu Enriquit en el marc de la campanya d’#EstiuEnriquit de l’Aliança Educació 360 que te com a objectiu impulsar l’acció dels governs locals en l’ampliació del dret educatiu durant l’estiu de tots els infants i joves d’una manera equitativa, inclusiva i de qualitat

L'estiu enriquit a Castellar del Vallès, Girona, Salt, Tortosa i Amposta.

Molts ajuntaments d’arreu de Catalunya treballen a fons per eliminar les barreres que posen difícil a molts infants el gaudir d’activitats d’estiu. Per exemple, a Salt, a Castellar del Vallès, a Girona, a Tortosa i a Amposta han implementat una sèrie d’estratègies molt concretes i efectives. Conegueu-les.

Estàs impulsant  al teu municipi accions d'estiu enriquit?

 

Comparteix-nos el teu projecte