Més notícies

Coneix l'actualitat d'Estiu Enriquit

JORNADA. Entitats i ajuntaments per un #EstiuEnriquit. Junts garantim el dret d’infants i adolescents a aprendre durant l’estiu.

La col·laboració entre l’administració pública i el sector social és un dels elements imprescindibles per a garantir el dret a aprendre durant l’estiu d’infants i adolescents. Especialment d’aquells col·lectius que, per una situació de pobresa, de risc social o d’altres vulnerabilitats, no accedeixen, o ho fan en menor mesura, a les activitats d’estiu existents.

L’estiu ja és aquí!

Comencen les vacances escolars i milers d’infants, adolescents i joves gaudiran, durant algunes setmanes de juliol i agost, d’activitats educatives de lleure en diferents modalitats: colònies, campaments i rutes, campus esportius, casals, activitats comunitàries, pràctica intensiva de disciplines diverses, etc.

A Igualada, l’estiu enriquit es diu Estiuet

La ciutat d’Igualada compta amb un ampli ventall d’activitats de lleure durant les vacances escolars d’estiu: l’Estiuet (activitat pròpia del Departament d’Infància), altres activitats municipals (Escola d’Art i Servei d’Esports) i d’altres, com activitats en equipaments de la Generalitat de Catalunya, entitats de lleure, clubs i entitats esportives, i resta d’escoles d’estiu de la ciutat.

Resum de la jornada: El municipi connectat, la clau de l’Estiu Enriquit

El passat 9 de març de 2022 vam celebrar la jornada El municipi connectat, la clau de l’Estiu Enriquit en el marc de la campanya d’#EstiuEnriquit de l’Aliança Educació 360 que te com a objectiu impulsar l’acció dels governs locals en l’ampliació del dret educatiu durant l’estiu de tots els infants i joves d’una manera equitativa, inclusiva i de qualitat

Estàs impulsant  al teu municipi accions d'estiu enriquit?

 

Comparteix-nos el teu projecte